Уъркшоп „ Готова за плажа“

-Bra Clinic не спонсорира този пост-



Здравейте дами,

днес ще ви разкажа за нещо по-различно от вдъхновяващите дами но също толкова вълнуващо. Тази неделя се проведе уъркшоп на тема „Готова за плажа“ по инициатива на Bra Clinic и “Момичетата от града“ ( може да ги посетите тук : Момичетата от града).  Преди да ви разкажа малко повече за самото събитие ще ви разкажа малко за Bra clinic това e „клиника“ за бельо,където ще ви помогнат да диагностицирате точния размер за вас, самият магазин разполага със огромно разнообразие от продукти и размери а дамите които работят там са изключително мили, и винаги са готови да помогнат.

Bra Clinic предлага и безплатната услуга Bra Fitting което е измерване на бюста и определяне на подходящ размер/ модел.

Какво научих от уъркшопа ?

Първото и най-важно нещо което научих е че всъщност банските с размери S.M.L и т.н са лоша идея, тъй като те са неудобни. Ако си избeрем бански с размер 70А,80C и т.н ще имаме бански който да отговаря на размерите ни и ще е по-удобен, което е огромно предимство според мен. Защото е доста неприятно когато банският се свлича или е малък и постоянно трябва да се намества. Друго което научих е че чашките A,B,C,D не са универсални размери, и 70A и 80А изглеждат коренно различно, т.е всява чашка се създава според размера.

Уъркшопа беше доста информативен и за наша радост информацията беше качена и в блога на Bra Clinic.

Повече информация може да откриете тук Перфектният бански – мисията възможна

Може да ги откриете и тук Bra Clinic както и в Сердика център. За сега за съжаление Bra Clinic има само в София но се надявам скоро да се развие още.

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Back
to top