Къщата на Bioderma

-Bioderma не спонсорира този пост-


Здравейте мили дами,

днес ще ви разкажа за едно събитие от което си тръгнах удивена.

Става въпрос за Къщата на Bioderma която се намира на Площад Батенберг и наистина се почувствах у дома.

Още с влизането ме посрещнаха две много усмихнати и приветливи дами които ми помогнаха да се регистрирам. Регистрацията е просто за статистика. В самата къща може да се закупи само иновативния им продукт Photoderm. В къщата има място за хлапетата на което да рисуват и играя спокойно докато мамите получат информация, атмосферата е много приятна и дори бих казала уютна.

Останах доста очарована и от това колко компетентни са всички, там може да получите съвети за лице,тяло и коса - както и няколко мостри за да изпробвате препоръчаното, бъде готови да получите доста богата информация сумирана в няколко изречения.

Друг чудесен аспект от това събитие е че може да си направите 3D анализ на състоянието на кожата. Важно е да знаете че това става с предварително записан час, въпреки това и в зависимост от късмета ви все пак може да минете на тази консултация, дамата която я направи беше от изключително голяма помощ (д-р Александра Хрисозова може да я откриете в Дерматологичен център "Lege Artis" )

Интересното беше че между съветите на консултанктата с която разговарях и информацията която получих от професионалист нямаше много разлики, което е страхотно.

Бях доста приятно изненадана от Мицеларната вода която изпробвах още на място. Допадна ми това че бързо и лесно почисти лицето ми и определено ще стане част от козметичния ми ритуал.

Другият продукт който изпробвах беше Photoderm max SPF 50+ той е звездата и причината това събитие да се случи ако ви хареса може да го закупите на място и да получите подарък мицеларна вода, Цената му е около 26лв и може да бъде намерен в три разновидности без цвят, светъл и тъмен. Изненадах се от това че попива изключително бързо и е с доста лека формула. изсъхва с матов завършек и бих казала че ще е доста приятен за носене през горещите летни дни, когато е горещо препоръчвам го за дами с мазна или склонна за омазняване кожа.

Имаше и още един продукт който опитах на място беше Photoderm BRONZ SPF 30 Сухо олио сащо бях изненадана от това колко бързо попива и от факта че не оставя кожата мазна което е винаги добър знак. Освен че защитава кожата олиото ускорява потъмняването на кожата.

Bioderma има 8 правила които спазва - биологични патенти, толерантност на кожата, дерматологична сигурност, научно признати активни съставки, подбор на суровини, тест за безопасност и ефективност, клинични изследвания, абсолютна проследимост.

Горещо ви препоръчвам да посетите събитието и се надявам и на вас да ви хареса.

Събитието за сега се провежда в два града София от 17.06.2015 до20.06.2015, Пловдив от 22.06.2015 до 28.06.2015. Надявам се да бъдат обявени дати и за други градове, както и бих се радвала ако това стане ежегодно събитие тъй като посещението и информацията си заслужават.
Full HD видео от събитието











Event  за  Пловдив Bioderma event 

Event за София Facebook event

Може да откриете Lege Artis тук :  Lege Artis

както и да разберете повече за Bioderma : Bioderma

CONVERSATION

1 comments:

  1. […] 1.Къщата на Bioderma – до няколко часа. – Bioderma […]

    ReplyDelete

Back
to top