Karl Lagerfeld x L'oreal ProvoKative - първи впечатления


За колекцията

Заветът на Карл Лагерфелд продължава и днес, осем месеца след смъртта му. Това е възможно благодарение на сътрудничеството между Karl Lagerfeld и L'Oréal Paris - две емблематични парижки марки. Сътрудничеството му с L'Oreal е един от последните проекти, които той инициира преди смъртта си през февруари 2019г. Карл Лагерфелд лично скицира първоначалните идеи за колекцията, включително монохромната опаковка, след което Лореал работи с екип от графични дизайнери, за да довърши и доизпипа визията на продуктите от колекцията.

Лимитираната колекция „Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris“ за пръв път е представена на 27 септември по време на Седмицата на модата в Париж, която продължава от 23 септември до 1 октомври. А премиерата на колекцията на българският пазар е 01 ноември 2019 г.

Колекцията се състои от пигментирана палитра за очи с девет нюанса, хайлайтър, черна спирала, ултра-матова очна линия в черен и сребристорозов цвят, както и шест цвята червило. 
Image result for karl lagerfeld x l'oreal

За продукта

Цвят: ProvoKative
Дълготрайнтост: Средна
Аромат: Типичен за Лореал
Покривност: Средна
Финиш: Сатенен
Когато си закупих червилото реших да избера цвета ProvoKative тъй като съм фен на червеното и вече имам няколко нюанса. Включително и такива от предишни лимитирани колекции на L'Oreal с други модни къщи като Balmain и Isabel Marant. Това което е ново при тази колекция е че финиша не е матов, а сатенен. Като самото червило е изключително подхранващо. След нанасяне не лепне на устните и няма брокатени частици, и седи леко на устните, не съм забелязала да оцветява устните ми. Аромата е класически за L'Oreal, аз лично не  го усещам след нанасяне. Дълготрайността му не е като на матов цвят, както и при нанасяне, цвета изглежда малко по-различно от това което е в контейнера. Поради факта че червилото е със сатенен финиш, покривността не е голяма в сравнение с матовите версии. Като цяло съм приятно изненадана от това че ми харесва сатенен цвят и определено ще си закупя още няколко цвята от колекцията.
Горният swatch е с две минавания, а долният с едно. На снимката Цветовете стоят по-оранжеви/нюд отколкото са реално.

Къде можем да намерим продуктите и цени?

Колекцията ще може да се закупи от няколко физически магазина от 01.11 (за София те са: Ремедиум 4 Денкоглу, Лили Сердика Мол, Лили Парадайз, Лили The Mall) и онлайн на remedium.bg, store.bg, sopharmacy.bg и lilly.bg (както и в нотино където колекцята е най-евтина но не е цялата. Към момента налични продукти на сайта са: спиралата, очната линия и двата нюда от колекцията). 

  1. Палитра - 49,99.
  2. Хайлйтър - 39,99.
  3. Спирала - 28,99.
  4. Очна линия - 25,99.
  5. Червило - 23,99.

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Back
to top