L'Oréal Extraordinary Oil крем-гел

Здравейте,

както обещах в поста за почистващата четка на Remington, днес ще Ви разкажа за един интересен продукт на L'Oréal.

Става въпрос за L'Oréal Extraordinary Oil крем-гел за премахване на грим 3в1, който е първия на марката гел почистащ на млечна основа обогатена с благородни масла от роза и пласифора.

Може да се използва по три начина:

1.Ежедневно почистване - като препоръчват да се използва памучен тампон за грим на суха кожа.
2.Премахване на грим
3.Подхранваща маска.

Въпреки че го ползвам погрешно, върши много добре това което обещава, т.е почиства и подхранва кожата, като я оставя мека. Гелът е доста интересен и с това че когато се втрие в кожата се превръща в масло което помага гримът и "мръсотията" на деня да падне от лицете по-нежно без да е нужно да се търка прекалено грубо, подобен продукт има и Decleor само че е маска. Гелът е удобен за път тъй като няма нужда от измиване, когато се ползва като подхранваща маска е добре остатъкът да се почисти с тампон за грим но тъй като Аз го ползвам с четката на Remington  предпочитам да почиствам лицети си и с малко топла вода, това за сега не променя действието на продукта.

Като цяло силно препоръчвам продукта, като му давам оценка 6+, има приятен и лек аромат добре познат от серията продукти Nutri-Gold/Extraordinary oil, подходящ е за всеки тип кожа и за всички възрасти.



CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Back
to top