Remington FC1000 Reveal автоматична почистваща четка за лице - мнение

Здравейте,

след дъъълго време в което не публикувах нищо, днес реших да публикувам ревю на продук който обожавам и използвам всеки ден.

Това е автоматичната четка за почистване на лица от Remington.

Цена: Между 88лв и 180лв. (Може да си я вземете от Lilly ако промоцията все още важи.)

Цвят: Четката се предлага само в един цвят който е много нежено пастелено млечно светлозелен цвят (не мога да го обясня като хората)

*има и мъжка версия в черно която не се предлага на българският пазар.

Положителни черти:


Уредът е изключително удобен за употребъ,тъй като е водоустойчива и удобна за употреба под душа. Четката е лека и с много приятен дизайн който приляга изключително добре на ръката.четката има 3 степени на почистване (бавно, средно и бързо) като за ежадневна употреба е препоръчително да се използва на първа степен. Изненадва ме факта че този продукт при мен многократно надскочи времете на живот на батерията,закупих четката през Април и до ден днеше не съм я зареждала (Въпреки че понякога я използвам по 2-3 пъти).

Четката почиства изумително добре и в дълбочина,откато я използвам забелязах че пъпките и белезите по лицето започнаха да намаляват и сега когато ми се появяват такива пъпки просто натискам по-силно над самата пъпка и тя се "скрива", тестово я използвах върху онези упорити суочове червило с които всички се сблъскваме и четката се српави с премахването им без дори да има продукт за почисване.Направи ми впечатление че BB кремът който използвам и смятах че почиствам много добре от лицето си с млясо за грим или мокри кърпички за грим,всъщност остава непочистен.Четката е удобна и премахване на грим,като в упътването за употреба препоръчват дапремахнел гримът на/около очите тъй като не е препоръчително четката да се използва в зоната около очите.Освен с почистването на лицето тази четка помага и с по-доброто попиване на продуктите за лице.


Поддръжката е много лесна,главичките на четката се почистват само с по-нежен течен сапун (кога са изцапани). От хигиенна гледна точка четките които употребяваме ежадневно (за нормална или чувствителна кожа) се сменят на всеки три месеца като цената на главичката е окоро 15лв и може да бъде намера в сайта на Ремингтон и в магазините на Технополис.

Главичките за ескфолиация и масаж се сменят на всеки шест месеца,тъй като се препоръчва да бъдат използвани до три тъти седмично защото са по-абразивни.

Има две опции за зарежда - пълно което трае около 6часа и бързо за 30 минути което дава възможност да се използва 5-6 пъти.


Когато закупите четката в кутията получавате несесер за пътуване (от материя която може лесно да се почисти), три четки (за нормална кожа,за чувсвителна кожа и четка за масаж) като има възможност да се закупе четвърта - ексфолираща,освен четките получавате и стойка за зареждане, всичко това се побира добре в несесера, което прави четката изключително удобна за пътуване.

Четката може да се използва с различни почистващи гелове,пияни и т.н, аз я използвам с продукт за почистване на лице от серията на L`Orel Nutri gold (скоро ще има ревю и за този продукт)


Негативни черти :

Тук негативите са малко една от най-негативните черти е липсата на подробно описание за зареждане на батерията(липсва информация какво се случва когато батерията е напълно изтощена и дали може да бъде изтощена изобщо) въпреки че споменават че когато батерията започне да се изтощава индикаторите ще започнат да мигат.

Четката за нормална кожа е прекалено груба и няма как да бъде използвана всеки ден.

Видео на четката :
Повече информация може да откриете тук : Ремингтон България

*Този пост не се спонсорира по никакъв начин от Реминтгон и мненията изказани по адрес на продукта са мои.*

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Back
to top